Afdrukken

Keukenmuur eruit

John Vrieler is vanmorgen begonnen met de keukenmuur eruit te breken. Dat moest zo voorzichtig mogelijk want later bleek dat Johannes Bronger de keuken wel wilde hebben voor zijn bijkeuken. Toen Bianca terug kwam in de Polderstraat nadat ze de boys in St Anna had gebracht en wat boodschapjes had gedaan, was de keuken er al uit. John had zelfs al een stukje muur gesloopt waar de keuken tegen aan stond. Bianca is in de rotzooi gestapt en heeft ruimte gemaakt voor John door wat stenen op te ruimen zodat hij verder kon met breken en beuken. Johannes zou s'middags de keuken al ophalen dus we moesten wel wat ruimte maken om de keuken zonder krassen buiten te krijgen en dat is gelukt. Met 4 man hadden we binnen een kwartier de keuken in de aanhanger. John heeft nog een meter hoge muur laten staan. Het breken wou niet meer. 
De rommel hebben we ook laten liggen want we hadden geen zin meer. 

De volgende dag hebben we de stenen opgeruimd en heeft Bianca zelfs nog de rest van het muurtje met de grond gelijk gemaakt. 
Ja en dan doet ze nog even waar ze altijd al goed in is geweest "stofzuigen" De hele kamer maar even gedaan en Robin heeft hier en daar nog wat kleine klusjes gedaan.....